Henrique: 'Eer om voor Palmeiras te voetballen'

Paulo Henrique werd dinsdag officieel gepresenteerd bij Palmeiras, de nummer vijf van het afgelopen seizoen van de Braziliaanse competitie. Hij tekende in zijn geboorteland een contract voor twee jaar. Henrique is duidelijk blij met zijn transfer. 'Het is een eer om hier te voetballen,' zegt hij op de officiële clubsite van zijn nieuwe werkgever.

'Deze kus is voor de genegenheid die ik voor Palmeiras heb. Ik heb altijd affiniteit met deze club gehad. Dit omdat vroeger mijn kennissen allemaal de droom hadden om dit shirt te dragen. Het is geweldig dat ik deze droom kan realiseren,' zo weet de 21-jarige speler, die 55 maal het pompeblêden-tenue droeg en tot zestien doelpunten kwam.

'Ik had een aantal aanbiedingen van Europese clubs, maar toen ik hoorde dat ook Palmeiras interesse in me toonde, wist ik het wel. Ik besloot de gesprekken met andere clubs te onderbreken om ze vervolgens te vertellen dat ik mijn club al gevonden had. Ik hoop de fans van Palmerias blij te maken met vele doelpunten', zo besluit Henrique.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand