Henk Veerman topscorer KKD: "Het is een heel goede keuze geweest"

Henk Veerman
Henk Veerman Foto: © BSR Agency

Henk Veerman mag zich na 38 speelrondes topscorer van de Keuken Kampioen Divisie noemen. De oud-speler van SC Heerenveen is blij met zijn verhuurperiode bij ADO, al weet hij nog niet waar zijn toekomst ligt. Voor de spits was het in ieder geval een bevestiging dat zijn keuze om door FC Volendam verhuurd te worden aan ADO de juiste was.

"Het is een wisselvallig seizoen geweest, soms waren we heel goed en soms wat minder. Dat is wel zonde", zegt Veerman tegen het Algemeen Dagblad. "Maar we kunnen het nog heel mooi afmaken. En voor mijzelf is het een heel goede keuze geweest. Als je uit een rotseizoen komt en jezelf dan zo weer op de kaart zet, is dat alleen maar positief."

Mocht ADO Den Haag promoveren via de play-offs, dan blijft Veerman in de hofstad. Wat gebeurt er als ADO niet promoveert? "Heel eerlijk: dat weet ik nog niet. Dat ligt aan Joris (Mathijsen, technisch directeur, red.) en aan Volendam. Ze gaan het na het seizoen bekijken en tot die tijd zit ik in de wachtkamer."

Een voorkeur qua club heeft Veerman niet. Hoe lang het contract is, dat is voor hem wel belangrijk. "Gezien mijn leeftijd is er een duidelijk verschil tussen een 1-jarig en een 2-jarig contract. Een terugkeer naar FC Volendam zou ik zelf helemaal prima vinden, ik heb het altijd een geweldige club gevonden. En door dit seizoen vind ik ADO ook echt een geweldige club. We gaan het wel zien", aldus Henk Veerman. 

Lees meer:
0 reacties