Hélène Hendriks legt uit: ''Zo'n derby is een unieke belevenis''

Hélène Hendriks vindt het ontzettend leuk om de Champions League-wedstrijden te presenteren op Veronica of SBS6. De presentatrice beseft echter dat de zenders ook afhankelijk zijn van de uitzendrechten. 

"En die heeft Talpa sinds dit seizoen helaas niet meer", legt ze uit in gesprek met De Telegraaf. "Maar ik moet zeggen, en dat meen ik echt: voor mij is het uiteindelijk net zo leuk om op het veld te staan bij SC Cambuur - SC Heerenveen als bij Ajax - Juventus. Ik ben een liefhebber, hè? Zo’n derby is een unieke belevenis", aldus Hendriks.

Ze vindt het jammer dat Louis van Gaal denigrerend sprak over de wedstrijden in de Conference League. "Lekker dan, als de bondscoach dat soort dingen zegt. Er zitten met Feyenoord, Vitesse en AZ wel gewoon Nederlandse clubs in het toernooi, hè? En we moeten gewoon punten halen voor onze Europese tickets", legt ze uit.

Hendriks verwacht dat ze uiteindelijk de 'Europese avondjes' gaat presenteren als de dagelijkse talkshow van Veronica Inside in januari begint. "Ik ga er honderd procent van uit dat ik dat van hem (Wilfred Genee, red.) overneem. En of ik ook een rol krijg in de eventuele daily straks, dat gaan we wel zien", besluit Hendriks. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand