Heero onderwerp bij Lubach: "Raakte wat mij betreft wel de kern"

Heero, de mascotte van SC Heerenveen, is deze week onderwerp van gesprek in de media. Hendrik Pasveer, die zich tweewekelijks in het pak van Heero hees, spande een rechtszaak aan tegen zijn ontslag bij SC Heerenveen en werd door de rechter in het gelijk gesteld.

Pasveer werd de afgelopen weken massaal benaderd door de media, maar besloot voor de rechtszaak niet in de openbaarheid te treden. Toch werd het onderwerp wel besproken, zoals afgelopen zondag in het goed bekeken tv-programma De Avondshow van Arjen Lubach. "Dat heb ik ook gezien", zegt Pasveer in het Algemeen Dagblad. "En dat raakte wat mij betreft wel de kern. Daarin kwam naar voren hoe de vork in de steel zit."

SC Heerenveen-icoon Foppe de Haan nam het op voor Pasveer. Net als Riemer van de Velde bekijkt de oud-trainer het beleid van SC Heerenveen de laatste jaren met de nodige scepsis. "Heero was energiek en deed alles met verve", weet De Haan nog. "En als schilder was er ook weinig op aan te merken. Hij wilde nog weleens sikkeneurig reageren, het is de kunst om daar goed mee om te gaan."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand