Heerenveen vindt nieuwe salesmanager: "Mensen willen erbij horen"

Richard de Weijze
Richard de Weijze Foto: © BSR Agency

Vanaf 1 mei is Richard de Weijze de nieuwe salesmanager van SC Heerenveen. Dat heeft de club vrijdag via de officiële kanalen bekendgemaakt.

De Weijze heeft al ervaring op dit gebied. Hij is veertien seizoenen lang actief geweest als de zakelijk directeur van FC Volendam. Bij de Friese club zal hij zich gaan bemoeien met het zakelijke marktaandeel van SC Heerenveen. Hij kijkt er dan ook naar uit om voor de club te gaan werken.

In gesprek met de website van SC Heerenveen laat hij weten hoe hij de club ziet. "Heerenveen is een grote club in Nederland en geniet landelijk nog altijd heel veel sympathie. Dit laatste is denk ik een belangrijke troef in de wereld van sportsponsoring. Ik denk dat dit een club is waar veel mensen bij willen horen."

Hij zal het aanspreekpunt worden binnen de club voor de sales en binnen de afdeling van commerciële zaken en ook zal hij dagelijks het salesteam gaan aansturen. "Mijn doel is om de kwaliteit van het salesapparaat binnen SC Heerenveen te vergroten. Hierbij hebben we aandacht voor nieuwe sponsoren maar blijven we uiteraard ook bouwen aan de goede en duurzame relaties die er nu al zijn. Ik kijk ontzettend uit naar deze uitdaging en ga er alles aan doen om een waardevolle bijdrage aan de groei van SC Heerenveen te leveren", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties