Heerenveen slaat aanbod op Elyounoussi af

Frederikstad FK heeft zich - tevergeefs - bij SC Heerenveen gemeld om Tarik Elyounoussi terug te halen, zo meldt het Noorse Fredrikstad Blad. De oude club van Elyounoussi bevindt zich in een moeilijke periode en hoopte de aanvaller voor een periode van Heerenveen te kunnen huren. Heerenveen weigerde echter mee te werken.

Zowel trainer Trond Sollied als directeur Yme Kuiper wil de jonge aanvaller niet kwijt en wilden onder geen beding meewerken aan een tijdelijke overgang. Ook voor Elyounoussi zelf was er geen reden om te denken aan een overstap: 'Het is leuk dat ze me vragen maar ik ben nu hier'.

De zaakwaarnemer van Elyounoussi, Tore Pedersen, verklaart dat een stap terug niet past in de carrière van Elyounoussi. 'Heerenveen heeft grote plannen met hem. Je moet niet vergeten dat er op jonge leeftijd veel gebeurt is met hem in een korte tijd. Naast het feit dat hij zijn oude vorm nog niet bereikt heeft is er enorm veel concurrentie voor zijn positie.'

Overigens is Frederikstad niet de enige club met interesse, volgens zaakwaarnemer Pedersen hebben zich verschillende clubs zich bij hem gemeld in betrekking tot Elyounoussi.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand