'Heerenveen heeft een fantastisch seizoen hoor ik, nou wij dus ook''

SC Heerenveen heeft dit nieuwe kalenderjaar nog niet weten te winnen. De play-offs lijken verder weg dan ooit, en de clubs in het rechterrijtje komen steeds dichterbij. Trainer Henk Fraser van Sparta ziet dat ook.

"Als ik naar de ranglijst kijk, zie ik dat we maar twee punten van Heerenveen staan. Die ploeg heb ik hoog zitten", vertelt Fraser in de Voetbal International. "Ik vind het sowieso leuk dat Johnny Jansen het zo goed doet, ik hou van die Hollandse benadering. Heerenveen heeft een fantastisch seizoen, hoor ik dan. Nou. wij ook dus.

"Nee, dat zeg ik zonder bijbedoeling. Ik had er honderd procent voor getekend om zo dicht bij het linkerrijtje te staan. Ik vind het knap van mijn ploeg dat we nu bij meer ervaren Eredivisie-teams in de buurt staan. Groningen beschouw ik zo, Heracles ook. Heerenveen en Groningen doen al wat langer mee dan wij, zo zou Sparta over een paar jaar ook bekeken willen worden", besluit Fraser.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand