Heerenveen haalt nieuwe sponsor binnen: "Al jaren een hechte band"

SC Heerenveen-logo
SC Heerenveen-logo Foto: © Orange Pictures

VDK Groep heeft zich aangesloten bij de businessclub van sc Heerenveen, zo meldt de club op de officiële website. Het bedrijf is bij de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle shirtsponsor. Vanaf het nieuwe seizoen is het bedrijf de komende drie jaar co-sponsor.

VDK is een topspeler als het gaan om installatietechniek, het heeft meer dan drieduizend werknemers verdeeld over 60 bedrijven. "Onder ons valt onder andere Installatiebedrijf Hoekstra uit Heerenveen", vertelt commercieel directeur Romke van der Spoel. "Zij hebben al jaren een hechte band met de club en zijn trots dat we nu sponsor zijn geworden. Met het sponsorschap hebben wij meer exposure voor onze bedrijven. Dat zal ons meer naamsbekendheid geven en helpen om onze positie in de regio verder te versterken."

"Wij vinden lokaal ondernemerschap belangrijk en als VDK Groep kunnen wij onze krachten bundelen in Heerenveen" vervolgt Van der Spoel. "Wij vinden het daarom vooral mooi dat we met onze bestaande relaties uit de regio een leuke voetbalwedstrijd kunnen beleven, waarbij we ontspanning en ondernemerschap kunnen combineren."

Lees meer:
0 reacties