Heerenveen-gerucht over Steijn wekt verbazing: "Kees doet het goed"

Maurice Steijn
Maurice Steijn Foto: © Pro Shots

Mario Been snapt er niets van dat voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn wordt genoemd als mogelijke trainer van SC Heerenveen. Volgens de analist van ESPN is er geen reden om afscheid te nemen van Kees van Wonderen, die een aflopend contract heeft in Friesland.

"Ik vind het zo vreemd", begint Been bij Voetbalpraat. "SC Heerenveen begon niet lekker aan het seizoen, maar op het moment doen ze het vrij aardig. Ze schurken tegen de play-offposities aan, Kees doet het goed, en dan krijgen we dit soort rare berichten. Dat vind ik echt vreemd."

Steijn schoof maandag aan bij Rondo. Veelbesproken was zijn uitspraak over Almere City-psycholoog Annemieke Zijerveld, die hij 'dat wijf van Almere' noemde. Been: "Dat zijn teksten die je beter niet kunt bezigen, zeker in de situatie waarin hij nu zit."

"Als je straks weer een club moet hebben in Nederland, blijft dat soort dingen je achtervolgen. Het schiet niet op om dat soort dingen op te rakelen. Zet er een streep onder en ga verder", aldus voormalig SC Heerenveen-speler Mario Been.

Lees meer:
0 reacties