'Heb begrepen dat Feyenoord wilde praten vanaf drie miljoen euro''

Feyenoord wil zich dolgraag versterken met Joey Veerman, maar het ontbreekt de Rotterdammers momenteel aan geld. Het weerhield technisch directeur Frank Arnesen er desondanks niet van om toch met een voorzichtig bod te komen.

Volgens sportverslaggever Roelof de Vries ging dat als volgt: "Ik heb begrepen dat Feyenoord heeft gezegd dat ze wilden praten vanaf een bedrag van drie miljoen euro - en dan kijken wat er mogelijk is. Ik neem dan aan dat ze over spelers willen praten", vertelt De Vries in de Sportcast van Omrop Fryslân. In de wandelgangen wordt echter over een minimale transfersom van tien miljoen euro gesproken.

De Vries kan er dan ook niet bij dat Feyenoord met zo'n aanbod komt. "Het is alsof alsof Trynwalden naar Cambuur gaat en vraagt of ze Jacobs kunnen hebben voor duizend euro. Dat slaat he-le-maal nergens op." Trainer Johnny Jansen houdt zich verder op de vlakte over de transfergeruchten. "Het is Feyenoord's goed recht om te proberen om het voor mekaar te krijgen om Joey te krijgen."

"Hoe ze het doen, dat is op hun manier. Ik vind dat Joey er op dit moment heel goed mee omgaat. Hij speelt en traint prima en dat is voor mij het allerbelangrijkste", besluit Jansen, die aangeeft dat hij met technisch manager Ferry de Haan nog niet heeft gesproken over een eventuele spelersruil met Feyenoord.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand