Haye en Tjoe-A-On met goal en assists belangrijk bij zege Indonesië

Thom Haye tijdens zijn eerste interland voor Indonesië
Thom Haye tijdens zijn eerste interland voor Indonesië Foto: © Siaran Bola Live

Indonesië heeft dinsdag goede zaken gedaan in de WK-kwalificatie. Het Aziatische land won in eigen stadion met 2-0 van de Filipijnen. Twee SC Heerenveen-spelers waren erg belangrijk voor Indonesië, met een goal en twee assists.

Thom Haye en Nathan Tjoe-A-On speelde beide een goede wedstrijd voor Indonesië. Haye was met een schitterend afstandsschot verantwoordelijk voor de 1-0, op aangeven van Tjoe-A-On. De SC Heerenveen-verdediger, die het afgelopen halfjaar gehuurd werd van Swansea City, was in de tweede helft opnieuw belangrijk voor Indonesië. In de 56ste minuut scoorde Ridho, op aangeven van opnieuw: Tjoe-A-On.

De verdediger werd zeven minuten later gewisseld. Doelpuntenmaker Haye speelde negentig minuten. Door deze overwinning eindigt Indonesië op de tweede plaats in hun WK-kwalificatiegroep. Het Irak van SC Heerenveen-verdediger Hussein Ali is comfortabel bovenaan geëindigd. Als nummers één en twee van hun WK-kwalificatiegroep plaatsen Irak en Indonesië zich voor de derde voorronde.

Lees meer:
0 reacties