Harmeet Singh (21) nieuwe beoogde middenvelder SC Heerenveen

PRIMEUR  (NL) - SC Heerenveen is druk aan het scouten om nieuw talent binnen te halen. Volgens de Noorse media heeft Vålerenga IF een bod van de Friese club gekregen voor zijn middenvelder Harmeet Singh.

Reeds in januari, toen Noorse nationale ploeg in Thailand was voor de King's Cup heeft spelersagent Jim Solbakken gesprekken gehad met verschillende Nederlandse clubs over een overgang van Singh, zo laat het Noorse VG Nett weten.

Solbakken laat zich momenteel niet uit over een eventuele overgang van zijn speler naar SC Heerenveen. Het lijkt er nu echter op dat Heerenveen een bod geplaatst heeft op de speler, het zou gaan om een bedrag van zes miljoen kronen, ongeveer 800.000 euro. 'Het enige wat ik kan zeggen is dat er velen geïnteresseerd zijn in Harmeet, ook Nederlandse clubs,' zo liet Solbakken eerder al weten. Singh zelf laat zich ook niet uit over de interesse: 'Ik zal nu geen commentaar geven, in de eerste plaats richt ik mij op Vålerenga.'

Singh heeft een Noors paspoort en is van Indiase afkomst. Hij speelde reeds meerdere wedstrijden voor de Noorse U-17. Naast SC Heerenveen schijnt ook Feyenoord vooraan te staan om de speler over te nemen. Eerder al zouden Chelsea, Sunderland, West Bromwich, Borussia Mönchengladbach en Vitesse op de tribune hebben gezeten voor de creatieve middenvelder.

Lees meer: