Hall ziet voordeel bij SC Heerenveen: "Dat is prettig werken"

Denzel Hall maakte deze zomer de overstap van Feyenoord naar SC Heerenveen. In Friesland is de jonge rechtsback herenigd met Kees van Wonderen.

Hall en Van Wonderen kennen elkaar nog van Oranje Onder 18. "Het is altijd fijn als je een trainer kent van een eerdere periode", vertelt de verdediger bij Voetbalzone. "Dat gevoel is anders dan iemand die je nog moet leren kennen. Het gevoel bij de club Heerenveen was ook goed, dus dan is de keuze snel gemaakt. Ze zijn hier bezig met een doel en dat vertaalt zich naar de training. Dat is prettig werken."

Het is een groot voordeel dat de twee al eerder samenwerkten, hoe lang geleden dat ook is. "Je weet wat een trainer verwacht en hoe hij werkt", legt Hall uit. "De trainer weet ook wat hij aan mij heeft. Ik heb me ontwikkeld en de trainer heeft zich ontwikkeld, maar het is makkelijker dan iemand die je helemaal niet kent."

Naast de trainer voelt Hall zich ook fijn in de selectie van SC Heerenveen. "Ik ben goed opgevangen door de groep en heb met een aantal jongens een goede klik. De eerste indruk is goed. Heerenveen is een mooie en professionele club. Ik zal het op mijn manier zo goed mogelijk proberen in te vullen."

Lees meer:
0 reacties