Hall over ex-Heerenvener: "Die vergelijking durf ik niet te maken"

Rechtsback Denzel Hall wacht nog op zijn basisdebuut in het shirt van SC Heerenveen. Met zijn voornaam, positie, drive en snelheid wordt snel de vergelijking getrokken met Denzel Dumfries, die in het verleden het shirt van de Friezen droeg.

"Die vergelijking durf ik zelf niet te maken", zegt Hall tegen Voetbalzone. "Dumfries is een mooi voorbeeld, heeft via Heerenveen ook mooie stappen gemaakt. Ik weet alleen niet of we exact dezelfde type spelers zijn. Je moet het zelf waarmaken, je moet het zelf laten zien. Het is aan mij om de beste versie van mezelf te laten zien."

Hall geeft wel toe dat het pad van Dumfries een bijzonder mooi pad is. "Maar ik heb mijn eigen pad. Het pad van Dumfries is prachtig. Als ik dat mag bewandelen zou het heel mooi zijn. Of ik de vergelijking snap?"

"Misschien qua snelheid en passie voor het spel, maar verder moet ik het eerst laten zien en mezelf bewijzen. Ik moet hier vechten voor mijn plek, zoveel mogelijk wedstrijden spelen en zo belangrijk mogelijk zijn voor Heerenveen. Zowel aanvallend als verdedigend", aldus Hall.

Lees meer:
0 reacties