Halilovic spreekt zich uit: "Natuurlijk denk ik daar over na"

Tibor Halilovic
Tibor Halilovic Foto: © Orange Pictures

Tibor Halilovic noemt zijn eigen prestaties in de eerste veertien competitiewedstrijden 'ongelukkig'. De 27-jarige middenvelder uit Kroatië kreeg een aantal goede kansen tegen Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles, maar maakte tijdens het thuisduel tegen NEC zijn dieptepunt van de eerste seizoenshelft mee.

"Ik maakte een fout die ik normaal nooit zou hebben gemaakt: rood. Sinds dat moment gaat het op en neer", zegt Halilovic tegen FeanFan Magazine, die het soms lastig heeft met zijn plek in de pikorde van Kees van Wonderen. "Het is zeker weten moeilijker. Sinds mijn periode bij HNK Rijeka heb ik drie, vier jaar alles gespeeld."

De middenvelder vervolgt: "Het is lastig om in vijftien of twintig speelminuten goede dingen te laten zien. Natuurlijk denk ik daar over na. Hoe kan ik een volgende stap zetten? Voor mezelf of door met de club Europees voetbal te halen."

Halilovic voelt zich gesteund door de fans van SC Heerenveen. "Ik doe elke wedstrijd mijn best, ga er altijd voor een geef alles wat ik heb. Dat waarderen de fans, zij moeten blij zijn. Tibor Halilovic in Heerenveen is nog altijd een goed verhaal, hoop ik. Het beste hoofdstuk moet nog komen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand