Halilovic: "Ik kan niet aan mijn teamgenoten gaan twijfelen"

Tibor Halilovic
Tibor Halilovic Foto: © Pro Shots

SC Heerenveen kon er dinsdagavond niet in slagen om een ronde verder te komen in het bekertoernooi. De ploeg van trainer Johnny Jansen strandde in de achtste finale tegen Go Ahead Eagles.

"Het was niet de start van de tweede seizoenshelft waar we op hadden gehoopt", begint middenvelder Tibor Halilovic na afloop bij ESPN. "We hebben twee wedstrijden niet gescoord, twee nederlagen, dat is een slechte start", benadrukt hij.

"Tegen FC Twente waren we ook een gelijkwaardig team, maar maakten twee grote fouten en krijgen een doelpunt tegen", vervolgt de captain. "Vandaag begonnen we heel goed, in de eerste vijftien minuten hadden we de controle over de wedstrijd en kregen een goede kans met Anthony (Musaba, red.)."

SC Heerenveen kreeg na een kwartier een doelpunt tegen en verloor vervolgens de achtste finale. "In de laatste twee wedstrijden was het niet genoeg, maar ik denk dat we dit kunnen omdraaien", meent de Kroaat. "Ik kan niet aan mijn teamgenoten gaan twijfelen, wij moeten uit blijven gaan van onze eigen krachten."

"We hebben zaterdag de wedstrijd tegen Zwolle. Dat is een belangrijke voor ons, want toen we voor de laatste keer wonnen van Zwolle, ging het voor ons weer beter", besluit Halilovic.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand