Halilovic blikt vooruit: "Zondag een mooie kans om dat te laten zien"

SC Heerenveen neemt het aanstaande zondag in eigen huis op tegen FC Groningen. Middenvelder Tibor Halilovic blikt alvast vooruit op de Derby van het Noorden en ziet dat de nieuwe 5-3-2-formatie zijn vruchten afwerpt.

"We krijgen weinig doelpunten tegen en als je zelf één of twee scoort, is dat genoeg", zegt Halilovic tegen SC Heerenveen TV. "Ik hoop dat we stappen omhoog zetten en betere prestaties kunnen neerzetten, zoals meer doelpunten maken en kansen creëren. Zondag is een mooie kans om dat te laten zien."

Halilovic heeft al een aantal goede duels tegen FC Groningen achter de rug. "De laatste drie wedstrijden, twee goals. Het is altijd leuk om een derby te spelen. In de laatste wedstrijden hebben we ook goede resultaten behaald. Hopelijk kunnen we deze reeks voortzetten."

SC Heerenveen heeft zich nog altijd niet helemaal veilig gespeeld, weet ook Halilovic. "De clubs onderaan de ranglijst proberen ook hun manier te vinden om te handhaven. Wij zitten er een beetje tussenin en ik hoop als we winnen, dat we omhoog kunnen kijken", zo besluit de Kroaat.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand