Hakim Ziyech terug naar Nederland? "Hij zou daar niet misstaan"

Hakim Ziyech kent een lastig seizoen bij Galatasaray en weet zich ook nog niet te onderscheiden voor Marokko op de Afrika Cup. Ali Boussaboun denkt dat Ajax de oud-speler van FC Twente uit zijn lijden kan verlossen.

"Vind een club die bij je past en waar je lekker aan spelen toekomt", tipt Boussaboun de oud-speler van Ajax in VP's Atlas Leeuwen. "We zien bij Marokko ook dat Ziyech niet in beste doen is. Dit is niet de Ziyech die wij kennen. Ballen die hij normaal gesproken met zijn ogen dicht aanneemt, springen nu van zijn voet af. Fysiek lijkt het ook alsof hij het wat lastiger heeft. Maar Ziyech kan altijd belangrijk zijn voor Marokko."

Ziyech werd al vaker in verband gebracht met een terugkeer naar Ajax en dat zou volgens Boussaboun een goede zet zijn. "Ik denk dat hij niet zou misstaan bij dit Ajax. Hij heeft ervaring en natuurlijk heel veel kwaliteit. Het zou voor Ajax en het Nederlandse voetbal mooi zijn, als je zo'n iemand terug kan halen. Een goed Ajax dat mee kan doen om de prijzen is ook leuker voor de competitie", aldus de oud-prof.

Lees meer:
0 reacties