'Grote vraagtekens bij SC Heerenveen-spelers na besluit Tobiasen'

Ole Tobiasen als interim-trainer bij SC Heerenveen
Ole Tobiasen als interim-trainer bij SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Na de trainerswissel bij SC Heerenveen volgde er ook nog een keeperswissel: Xavier Mous moest plaatsmaken voor Erwin Mulder en over deze wissel wordt veel gesproken. Ook clubwatcher van de Friezen, Sander de Vries, vraagt zich af of dit wel zo verstandig is geweest.

"Ik heb binnen en rondom de club nog niemand gehoord die heeft gezegd van: goh, het wordt tijd dat Erwin Mulder zijn rentree weer maakt in het doel'', begint hij bij Omroep Abe. "Dat is niets ten nadele van hem, het is natuurlijk een prima keeper voor Heerenveen, maar Mous deed het toch niet zo slecht?"

"Ik vind het echt gewaagd. Ik heb begrepen dat in de spelersgroep ook echt grote vraagtekens bij deze beslissing zijn gezet. Ook omdat Mous, zoals gezegd, het gewoon goed gedaan heeft", vervolgt de Vries. "Hij heeft punten gepakt en heeft in die zin ook het vertrouwen van zijn teamgenoten."

"Plus, het is geen unaniem besluit geweest in de trainerskamer. Dat heeft Ole Tobiasen zelf gezegd. Ik heb inmiddels begrepen dat het echt een beslissing van hem is geweest. Met andere woorden: dit moet Erwin Mulder ook voelen, dat hij niet het volste vertrouwen geniet", aldus de clubwatcher.

Nederlands elftal

Nederland wint voor 100 (!) keer je inzet!

Het Nederlands elftal start de EK-kwalificatiecampagne vrijdagavond met een zware uitwedstrijd tegen vicewereldkampioen Frankrijk. Weet Oranje te winnen in Parijs? Als nieuwe speler bij BetCity krijg je maar liefst bij een zege van Nederland! Schrijf je hier in claim de Odds Boost!

Voor bestaande spelers is er ook een mooie actie bij BetCity. Stort 20 euro en kreeg een Free Bet van 5 euro voor Frankrijk - Nederland! Claim hier de bonus!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
1/04
AZ
16:30
SC Heerenveen
za
8/04
SC Heerenveen
21:00
FC Volendam
za
15/04
Sparta Rotterdam
21:00
SC Heerenveen
za
22/04
SC Heerenveen
18:45
FC Emmen
za
6/05
NEC
20:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Sparta Rotterdam 26 14 46
7 FC Utrecht 26 1 38
8 NEC 26 9 34
9 SC Heerenveen 26 -5 34
10 RKC Waalwijk 25 0 32
11 Go Ahead Eagles 25 -8 29
12 Fortuna Sittard 26 -14 29
Bekijk de hele stand