Grim heeft 'plan gemaakt': ''Heerenveen is gewoon een goede ploeg''

Fred Grim denkt niet dat zijn RKC Waalwijk donderdagavond een makkelijke avond gaat krijgen in het Abe Lenstra stadion. De oefenmeester van de Brabanders verwacht dat zijn ploeg de ruimte gaat krijgen om het spel te maken.

"Heerenveen is gewoon een goede ploeg. We weten dat we daar meer ruimte krijgen dan tegen ADO. Dat werkt voor ons beter", aldus Grim in het Brabants Dagblad. RKC Waalwijk moet het mogelijk doen zonder Anas Tahiri. "Het is even afwachten wat de reactie op de training van vandaag is."

Grim heeft het duel van Heerenveen tegen Fortuna Sittard bekeken. "Daar heb je altijd wat aan. Maar je moet het wel koppelen aan de kwaliteiten van je eigen team. Het verschil zit bij ons vaak in de hoogte van druk zetten, welke ruimte creëren we voor onszelf. Daar hebben we een plan voor gemaakt."

Eerder dit seizoen eindigde RKC - SC Heerenveen in een 1-1 gelijkspel. Voor rust waren de Friezen heer en meester, maar na een rode kaart van Sieben Dewaele konden de Brabanders toch nog op gelijke hoogte komen.

Vermoedelijke opstelling RKC: Lamprou; Bakari, Meulensteen, Touba, Quasten; Van der Venne, Mulder, Tahiri; Efmorfidis, Stokkers, John.

RKC rekent in Heerenveen op meer bewegingsruimte https://t.co/0qVTtm33S7

— BD RKC Waalwijk (@BD_RKCWaalwijk) January 13, 2021

Lees meer: