'Gelukkig zijn dat de enige twee grote blessures uit m'n carrière geweest''

In het Spaanse La Manga trof SC Heerenveen niet alleen in Sven Kums (RSC Anderlecht) een oude bekende, maar ook Kenny Steppe. De inmiddels 29-jarige doelman speelt na omzwervingen bij Beveren en Zulte Waregem tegenwoordig voor het Belgische VV St. Truiden.

"Het is ook leuk om jullie te zien, met mij gaat het prima", vertelt de Belgische keeper in gesprek met SC Heerenveen TV. ''Het is alweer een tijdje geleden, ik ben toch alweer een jaar of zes weg bij Heerenveen. Hoe ik op die periode terugkijk?  Eigenlijk alleen maar positief, ik heb er toch vijf seizoenen gezeten."

Daarin heb ik bijna de mooiste periode van de club meegemaakt met de bekerwinst en bijna ieder jaar Europees voetbal", vervolgt Steppe, wiens tijd bij SC Heerenveen werd gekenmerkt door een tweetal zware blessures. "Ik ben nu fit en dat was bij jullie wel een beetje anders. Gelukkig zijn dat de enige twee grote blessures uit mijn carrière geweest. Nu is alles weer prima."

"Het is mijn eerste jaar (bij VV St. Truiden, red.) maar het bevalt me allemaal heel goed. Ik heb mooie jaren achter de rug en vorig jaar nog de beker gewonnen met Zulte. Ik heb veel wedstrijden gespeeld, dus het is goed", besluit Steppe tevreden. 

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand