Geen winnaar onderling duel Djuricic en Fazli

Het directe duel tussen Filip Djuricic (Jong Servië) en Samir Fazli (Jong Macedonië) kende vrijdagmiddag geen winnaar. Vlak voor tijd bepaalde Fazli's ploeggenoot Feran Hasani met een penalty de eindstand op 1-1. Ploeggenoot Mitja Resek moest donderdagavond met Jong Slovenië eenzelfde eindstand genoegen nemen tegen Jong Zweden.

Invaller Sasa Markovic zette de Serviërs met een treffer in de 73e minuut op voorsprong. Hasani zorgde in de 89e minuut uit een strafschop voor de gelijkmaker: 1-1. Jong Servië staat na drie wedstrijden op de eerste plek in de poule, maar Jong Macedonië heeft nog twee duels tegoed.

Ook Resek staat met Slovenië bovenaan in de poule met tienpunten uit vijf wedstrijden. Maar ook in die poule verschilt het aantal gespeelde wedstrijden per land. Zo volgen Jong Zweden en Jong Finland de Slovenen op drie punten, maar hebben ze twee duels minder gespeeld.