Geen Floranus tegen FC Emmen: ''Oh, heb je dat al gehoord?''

Trainer Johnny Jansen gaat zijn opstelling ten opzichte van het duel met FC Utrecht (0-0) op een aantal plekken wijzigingen. Zo begint Sherel Floranus in elk geval op de bank en zouden de van corona herstelde Henk en Joey Veerman in principe weer in de basis kunnen starten.

"We gaan nog wel wat andere dingen doen of in ieder geval met andere mensen. Maar daar kan ik eigenlijk nog niets over zeggen", vertelt Jansen diplomatiek voor de camera van Omrop Fryslân. Volgens sportverslaggever Arjen de Boer zal rechtsback Floranus in elk geval niet starten. "Oh, heb je dat al gehoord? Oeh...", glimlacht Jansen. "Nou ja, zo maak je keuzes."

"Maar Sherel start inderdaad niet", beaamt Jansen. De Boer weet evenwel niet wie er dan wél start als rechtsback. "Dan moet je daar nog even op onderzoek, haha", grijnst Jansen. De afgelopen maanden speelde Jan Paul van Hecke regelmatig als rechtsback, terwijl ook Syb van Ottele - die tegen Utrecht in de basis begon op het middenveld - en Hamdi Akujobi daar zouden kunnen spelen.

Lees meer: