'Geen commentaar over Lasse Vibe en SC Heerenveen''

De Zweedse aanvaller Lasse Vibe is mogelijk nog altijd in beeld bij SC Heerenveen. Zoals eerder gemeld was hij in beeld als spits, maar de 27-jarige Deen blijkt ook heel goed op de rechtervleugel uit de voeten te kunnen. Zijn zaakwaarnemer Mads Bach Lund heeft tegenover het Zweedse Fotboll Direkt toegegeven dat er sprake is van concrete interesse.

Of het hier om Friese interesse gaat is nog onbekend. "Ik heb geen commentaar over Vibe en Heerenveen," zegt Lund in een SMS. "Het enige dat ik kan zeggen is dat er grote interesse in hem is." Vorige week liet IFK Göteborg-directeur Mats Gren nog van niets te weten. "Ik heb niets van hen (Heerenveen, red.) gehoord."

Lasse Vibe is op dit moment topscorer van de Zweedse Allsvenskan met twaalf goals in even zoveel wedstrijden. Ook heeft hij inmiddels drie assists achter zijn naam staan. Zijn contract bij IFK Göteborg loopt nog tot 2016 en de Zweden verlangen daarom naar verluidt een bedrag van rond de 2,5 miljoen euro voor haar spits. Het is zeer twijfelachtig of Heerenveen een dergelijk bedrag wil betalen.

Lees meer: