Fraser in beeld bij SC Heerenveen? "Ik ga geen clubs noemen"

Henk Fraser
Henk Fraser Foto: © Pro Shots

Henk Fraser vertrekt na het seizoen als hoofdtrainer van Sparta Rotterdam. Direct zijn de speculaties op gang gekomen. Op social media zouden de fans van FC Utrecht en SC Heerenveen de komst van de trainer wel zien zitten

Fraser wil zelf niet aangeven welke clubs hem kunnen contacteren voor komend seizoen. "Ik ga geen clubs noemen, want iemand anders kan het heel anders interpreteren", zegt hij in gesprek met ESPN. "Die zegt dan: Fraser gaat weer lopen zagen aan stoelpunten, maar dat is helemaal niet de insteek. Natuurlijk heb ik ambities en ik vind een aantal clubs echt fantastisch."

De 55-jarige oefenmeester doet daarna een mysterieuze uitspraak. "Er is één club waar ik echt heel graag zou willen werken, die zal best wel verrassend zijn voor heel veel mensen, maar ook die ga ik niet noemen. Het is in Nederland, ja", aldus Fraser, die naast trainer ook assistent-bondscoach is van het Nederlands elftal.

Ook komend seizoen wil hij als hoofdtrainer voor een groep staan. "Ik wil heel graag trainer zijn, zo lang mogelijk. Ik praat nooit over clubs, want daar gaan ook weer mensen op reageren. Ik heb met behoorlijk wat trainers een goede relatie en Hake is daar zeker één van", doelt hij op FC Utrecht-trainer René Hake, die een aflopend contract heeft in de Domstad.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand