'Feyenoord-middenvelder mogelijk niet inzetbaar tegen SC Heerenveen'

Arne Slot
Arne Slot Foto: © BSR Agency

Het is nog maar de vraag of Feyenoorder Antoni Milambo inzetbaar is voor de uitwedstrijd bij SC Heerenveen komende zondag. Hij raakte donderdag licht geblesseerd op de training, meldt 1908.nl.

Milambo mocht in de wedstrijd bij PSV (2-2) in de basis beginnen aangezien Calvin Stengs nog steeds geblesseerd is. Milambo zou nu echter een lichte blessure hebben opgelopen tijdens de training. Het is dan ook nog niet duidelijk of hij inzetbaar is in Friesland. Als hij niet op tijd fit is, verwacht men dat hij tijdens de interlandperiode dat wel weer is.

Mocht de middenvelder niet op tijd fit zijn voor het duel bij SC Heerenveen, dan heeft Arne Slot minder keus op het middenveld. Tegen Heracles begon Milambo weliswaar niet in de basis. Daar begon de Feyenoord-trainer met Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki en Quinten Timber in de middelste linie. Dit zou dus mogelijk ook het middenveld kunnen zijn tegen SC Heerenveen.

Daarnaast heeft 1908.nl ook nog informatie over de geblesseerde Alireza Jahanbakhsh. De Iraanse international is al een tijd bezig met zijn herstel. Hij hoopt dat hij fit genoeg is om weer aan te sluiten bij de wedstrijdselectie van Feyenoord. De Rotterdammers gaan komende zondag op bezoek bij SC Heerenveen. De aftrap is dan om 14:30 uur.

Lees meer:
0 reacties