Ferry de Haan: "We hebben het merendeel kunnen invullen, behalve..."

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © Pro Shots

De transferperiode zit er op. SC Heerenveen trok net voor de deadline aanvaller Patrik Walemark nog aan, en verder versterkten de Friezen zich nog met vijf andere spelers. Er vertrokken negen spelers bij SC Heerenveen. Algemeen directeur Ferry de Haan is content met hoe de transferzomer is verlopen.

"Ik ben trots op onze ondernemersgeest. Gezien onze financiële mogelijkheden, ben ik erg tevreden", zegt De Haan tegen Omrop Fryslân, die verder ingaat op de transferperiode. "Het is langzaam op gang gekomen."

"We mogen niet ontevreden zijn", gaat De Haan verder. "We waren afhankelijk van de transfer van Milan van Ewijk. Daar moesten we zelf ook op wachten om iets te kunnen doen. We hebben het merendeel kunnen invullen. Behalve links achterin. Dat is niet gelukt. Of daar hebben we uiteindelijk niet voor gekozen."

Is SC Heerenveen er, volgens De Haan, beter op geworden? "Ik denk in de breedte dat we sterker zijn geworden. Ik vind sowieso dat we geen slechte ploeg hadden. Maar als iedereen fit blijft, denk ik dat we hier zeker mee vooruit kunnen", aldus Ferry de Haan.

Lees meer:
0 reacties