Ferry de Haan: ''Prioriteit ligt op het middenveld en de aanval''

Ferry de Haan weet niet of Mitchell van Bergen, Ibrahim Dresevic en Rodney Kongolo volgend seizoen nog bij SC Heerenveen spelen. Het drietal heeft een contract tot medio 2022 en een langer verblijf zit er waarschijnlijk niet in, zo valt te lezen op de website van Voetbal International.

"Dus als er belangstelling voor hen is en dat voor alle partijen interessant klinkt, zullen we daar met interesse naar luisteren", aldus De Haan, die ook op de hoogte is van de geruchten dat Joey Veerman in de belangstelling van PSV, Rangers FC, Atalanta Bergamo en Stade Reims staat. "Dat heb ik natuurlijk allemaal gelezen, maar er heeft zich op dit moment nog geen enkele partij gemeld."

De bestuurder weet dat er hoe dan ook deze zomer veel werk aan de winkel is bij de club uit Friesland. "Op het middenveld en in de voorhoede ligt de prioriteit. Daarbij is het ook kijken wat er financieel allemaal past, dat zal best een uitdaging worden", besluit De Haan realistisch. 

Op zijn laatste werkdag bij Excelsior richtte Ferry de Haan desgevraagd al zijn blik op zijn nieuwe klus bij SC Heerenveen. Wat is zijn kijk op de contracten die deze zomer en in 2022 aflopen, en waar ligt op de transfermarkt zijn prioriteit? ????https://t.co/668uQvd0Zm

— Reon Boeringa (@reonboeringa) May 18, 2021

Lees meer: