Ferry de Haan hard aangepakt: "Het is gewoon slechter geworden"

Ferry de Haan
Ferry de Haan Foto: © Orange Pictures

Ferry de Haan is sinds de zomer van 2021 werkzaam bij SC Heerenveen. De bestuurder begon als technisch manager bij de Friese club, inmiddels is hij ook algemeen directeur. Sander de Vries is hard voor De Haan. De clubwatcher ziet weinig verbetering bij SC Heerenveen.

"Ferry de Haan heeft mij weinig blijk van structurele verbetering laten zien de afgelopen jaren, op voetbaltechnisch gebied", zegt De Vries bij Omroep Abe. "Daar was hij eerst verantwoordelijk voor, met de jeugdopleiding, de scouting en de eerste selectie. Dat is allemaal niet beter geworden. Het klinkt een beetje hard, maar het is gewoon slechter geworden."

"Nu is hij algemeen directeur, en heeft hij de portefeuilles algemene zaken en technische zaken gecombineerd omdat ze bovenin de club ook vonden: hij kan het takenpakket van Cees Roozemond wel overnemen. Dat zegt ook alles hoe er werd gedacht over Roozemond. Het is de waarheid. Daarmee heb je wel wat geld bespaard, met betrekking tot het salaris van de directeur. Maar het is gewoon te veel voor De Haan", aldus De Vries.

Lees meer:
0 reacties