FeanOnline start seizoen met vernieuwd columnistenteam

Net zoals er in de selectie van SC Heerenveen deze zomer een aantal wijzigingen gaan plaatsvinden, zal ook het columnistenteam van FeanOnline er komend seizoen anders uitzien. Zoals voorheen gaan we verder met een viertal columnisten, waarbij één nieuwkomer de plek in zal nemen van Jaap Kruis en Jelger de Kroon, de elkaar het afgelopen seizoen maandelijks afwisselden.

Eigenlijk heeft Geert-Arend Roorda (29) geen introductie nodig. Hij is zoals ze het noemen een 'kind van de club'; speelde jarenlang in de jeugd en maakte in 2007 zijn debuut in de ArenA. Bijna zestig duels later (inclusief de gewonnen bekerfinale) maakte hij de overstap naar NEC en speelde hij ook nog voor Sparta en Excelsior. Na een trip Down Under is hij inmiddels weer terug in Nederland (Flevo Boys) en is hij vanaf komend seizoen hoofdtrainer van derdeklasser UDIROS en Flevo Boys O17.

Daarnaast zijn we blij te melden dat Frank, Redmer en Marcel ook komend seizoen weer hun bijdrages gaan leveren:

Velen zullen het niet eens weten, maar Redmer Wijnsma (36) schrijft al sinds 2009 voor FeanOnline. De basisschoolleraar debuteerde met 'Colaatje, Michel?', dat met terugwerkende kracht gerust een klassieker mag worden genoemd. Zijn tweede column ging over Ûs Geert, waarmee hij zichzelf ongewild nu in een hele oncomfortabele positie heeft gebracht. We hopen dat dit desondanks geen invloed heeft op zijn columns...

Op papier is Frank Beenen (40) iets minder lang columnist (sinds 2015), maar ook hij is inmiddels al niet meer weg te denken. Frank is sowieso een legende, want het lukte hem om afgelopen jaar veertig kilo af te vallen! Met die prestatie op zijn cv heeft hij komend seizoen alle recht om alles en iedereen de les te lezen in zijn columns. Frank speelde zelf in de jeugd van VV en SC Heerenveen, waar hij nog training heeft gehad van Gertjan Verbeek en Foppe de Haan.

Marcel Koppers (30) is sinds de oprichting van FeanOnline in 2007 bij de site betrokken en is eigenlijk meer een nieuwsjager dan columnist. Hoewel Marcel alweer een paar jaar in Zwitserland vertoefd, heeft dat zijn fanatisme voor SC Heerenveen alles behalve aangetast. Tegenover de circa dertig columns staan inmiddels ruim drieduizend (!) artikelen. Wat ons betreft gaat hij daar nog mooi een tijd mee door!

Bij deze bedanken we Jaap en Jelger voor hun bijdrages en heten we Geert-Arend van harte welkom!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 5 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Sparta Rotterdam -
za 13 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
Feyenoord -
-
SC Heerenveen -
za 20 aug. 2022, 16:30
Eredivisie
Vitesse -
-
SC Heerenveen -
za 27 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
Fortuna Sittard -
zo 4 sep. 2022, 14:30
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
14 RKC Waalwijk 0 0 0
15 SC Cambuur 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Vitesse 0 0 0
Bekijk de hele stand