FC Volendam hoopvol: "SC Heerenveen komt hier niet lekker naartoe"

SC Heerenveen gaat zondagavond 20.00 uur op bezoek bij FC Volendam. Ondanks dat de thuisploeg onderaan de Eredivisie staat, is er vertrouwen in een mooi resultaat.

Vorige week speelde FC Volendam gelijk tegen Vitesse, maar dat ging met het nodige fortuin. Bilal Ould-Chikh hoopt dat zijn ploeg zondagavond beter voor de dag komt. "Het is belangrijk dat we volle bak druk zetten, kansen afdwingen en minder kansen tegen krijgen", vertelt hij op het clubkanaal. De aanvaller gelooft nog altijd in lijfsbehoud. "Zolang het nog mogelijk is moet je vertrouwen houden. Er zijn nog twaalf wedstrijden te gaan, er kan nog veel gebeuren."

Ould-Chikh denkt dat FC Volendam een goede kans maakt tegen het wisselvallige SC Heerenveen. "Als we net als tegen PSV hoog druk zetten in het eerste kwartier maken we een grote kans tegen SC Heerenveen", stelt hij. Eerder dit seizoen wonnen ze nog tegen de mannen van Kees van Wonderen. "Daar voetbalde me meer op de counter. We gaan thuis wat meer op de aanval spelen", aldus Ould-Chikh. "SC Heerenveen heeft al eens van ons verloren, dus ze komen hier niet lekker naartoe."

Lees meer:
0 reacties