FC Twente niet blij met bierdrinkende Vlap: "Niet heel handig"

Oud-speler van SC Heerenveen, Michel Vlap, was afgelopen weekend tijdens de derby tegen Heracles Almelo in het uitvak van FC Twente te zien. Arnold Bruggink reageert bij Voetbaltijd van 1Twente op de actie van Vlap.

"Die hebben we zien staan op de tribune. Met een biertje, wat niet heel handig was van hem. Dat heeft 'ie wel even de horen gekregen", zo reageert Bruggink met een glimlach. "Hij stuurde mij zelf in de rust een bericht. Hij zegt: 'Arnold, sorry'."

Toch wil Bruggink graag het positieve van de actie van Vlap uitlichten "Ik zie vooral heel veel pluspunten. Ik zie eigenlijk alleen maar positieve dingen daarin. Alleen hij moet zorgen, vind ik, dat hij ook 'nee' kan zeggen. Dus als supporters jou een biertje geven, zou je ook kunnen zeggen: 'Nee, dat hoef ik niet'."

Volgens Bruggink is Vlap een waar uithangbord voor de club. "Als hij op het trainingscomplex is, als mensen op de foto willen... Dat is zo'n grote kwaliteit. Het zijn veel spelers bij ons, maar Michel heeft het van nature over zich. Buiten dat het een hele goede speler is, vind ik, heeft hij dat ook nog eens een keer. Dat past ook heel goed bij de club. En hij zei dat hij het een fantastische belevenis vond in het supportersvak. Hij vond het niet normaal mooi, buiten dat de uitslag natuurlijk iets minder was."

Lees meer:
0 reacties