"FC Groningen was sowieso wel ten onder gegaan tegen SC Heerenveen"

Elvis Manu in duel tegen SC Heerenveen
Elvis Manu in duel tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

Vlak voor de Derby van het Noorden tussen FC Groningen en SC Heerenveen lekte het nieuws uit dat FC Emmen-trainer Dick Lukkien vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer is van FC Groningen. Algemeen directeur Wouter Gudde vermoedde meteen boze opzet vanuit Drenthe.

FC Groningen-watcher William Pomp is het aan de ene kant eens met Gudde, maar weet ook dat FC Groningen al vermoedens had dat het nieuws zou uitlekken. "Nadat de deal was beklonken, hadden ze intern naast trainer Dennis van der Ree ook meteen spelers en staf moeten inlichten over de ophanden zijnde aanstelling", schrijft Pomp in het Dagblad van het Noorden. "Dan was de kans dat het nieuws te vroeg naar buiten was gekomen groter geweest, maar waren de direct betrokkenen in ieder geval op de hoogte."

"Nu kwam het hoogst ongelegen en als een donderslag bij heldere hemel, zeker voor stafleden van wie de baan op de tocht staat. Enfin. Achteraf is het mooi wonen, zeggen ze dan in onze contreien. Ik denk dat FC Groningen sowieso wel ten onder was gegaan tegen SC Heerenveen. De oude kwaal van volledige ineenstorting na een tegenslag kwam weer bovendrijven", aldus Pomp.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in SC Heerenveen komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op SC Heerenveen (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
11/11
Vitesse
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 Heracles Almelo 6 -2 8
10 NEC 6 0 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
Bekijk de hele stand