Faes maakt weinig indruk: "Ik ben stiekem een beetje jaloers"

Wout Faes
Wout Faes Foto: © BSR Agency

Wout Faes stond de eerste twee EK-wedstrijden in de basis bij België. De oud-speler van SC Heerenveen maakte echter geen goede indruk. 

Vincent Schildkamp vindt het bijzonder dat Faes in aanmerking komt voor een basisplaats bij de nationale ploeg. "Dat blijft toch gek, wij hebben de perceptie van Wout Faes als een niet zo hele goede verdediger. Iedere keer als we naar België kijken zien we dat toch weer redelijk bevestigd worden, maar wat zien wij dan niet wat zij (België red.) wel zien?", vraagt de verslaggever zichzelf af in Voetbalpraat

Als speler van SC Heerenveen en Excelsior kon de Belg alles behalve overtuigen. "Hij speelde vandaag (tegen Roemenië red.) best wel oké, maar had toch weer twee momenten... Je voelt bij hem dat het fout gaat", merkt Kees Kwakman op. "Het is een opmerkelijke carrière, ik ben stiekem een beetje jaloers op hem. Ik heb hem eigenlijk alleen maar niet zo goed zien spelen. Hij heeft wel 43 wedstrijden in de Championship gespeeld, dus het is niet helemaal fair om hem daarop af te rekenen."

Lees meer:
0 reacties