Excelsior legt voormalig SC Heerenveen-speler vast: ''Erg prettig''

Excelsior Rotterdam heeft Michael Chacón vastgelegd als nieuwe speler. De voormalig speler van SC Heerenveen komt na een half jaar in Colombia te hebben gespeeld transfervrij over van Atlético Nacional.

"Hij komt in aanmerking voor een van de twee posities als controlerende middenvelder en heeft de kwaliteiten om op die positie zowel aanvallend als verdedigend zijn bijdrage te leveren", zo geeft technisch directeur Nick Kersten aan op de website van Excelsior Rotterdam.

Chacón hoopt het vertrouwen uit te kunnen betalen. "In deze coronatijd valt het niet mee en ik wilde het liefst snel duidelijkheid. Excelsior wilde mij die geven en omdat er sprake was van wederzijds vertrouwen, was voor mij de keuze snel gemaakt. Het is prettig als je als speler vertrouwen voelt en dat wil ik op het veld laten zien", besluit hij.

???? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????? ????????????????ó???? ???????????????? ???? ????????????????
De Kralingers leggen de middenvelder voor de aankomende 2?? seizoenen vast. Meer over zijn komst lees je op onze website!
???? https://t.co/VlVw0ItDNs

????????? #samensterk #Chacon2023 pic.twitter.com/PlDMAjJNIw

— Excelsior Rotterdam (@excelsiorrdam) August 17, 2021

Lees meer: