Ex-Heerenvener Poulsen plakt er seizoen aan vast in Denemarken'

Jakob Poulsen is ook het komende seizoen actief op het hoogste niveau in Denemarken. De 35-jarige middenvelder verlengde vandaag zijn contract bij FC Midtjylland, waar hij sinds 2014 speelt, tot en met het komende seizoen 2019/2020.

"Ik heb bijgetekend omdat ik ontzettend van de club houdt. Ik ben hier omringd met zoveel fantastische mensen en ik voel me fysiek gezien nog steeds fit. Daarnaast heb ik het gevoel dat ik een rol vervul en wat bijdraag aan het team en de club", vertelt Poulsen op de officiële website van FC Midtjylland.

Komende zomer wordt de oud-Heerenvener 36 jaar, maar dat weerhoudt hem er niet van om door te gaan. "Ik doe er niet moeilijk over als mensen over mijn leeftijd beginnen. Het belangrijkste is dat ik nog steeds kan presteren op het niveau van Midtjylland, en dat gevoel heb ik nog altijd."

Poulsen (op de foto in duel met oud-Heerenvener Yuri Rose) speelde tussen 2006 en 2008 66 officiële duels voor SC Heerenveen, maar brak pas na zijn periode in Friesland door. Zo speelde hij later nog bij AS Monaco en kwam hij nog 35 keer uit voor het nationale elftal van Denemarken.

Jakob Poulsen og FC Midtjylland forlænger samarbejdet. Læs anførerens reaktion på her ???? #fcm #sldk https://t.co/vSIO8pEF7x

— FC Midtjylland (@fcmidtjylland) 7 februari 2019

Lees meer: