Everse hoopt op Eredivisieclub

Jan Everse sluit niet uit dat hij volgend seizoen een Eredivisieclub traint. De huidige interim-coach van SC Heerenveen staat in de belangstelling van ADO Den Haag en hoopt stiekem op een telefoontje van een Eredivisionist. 'Niemand bij RVVH zal me het kwalijk nemen als ik die kans grijp', zegt hij tegenover Goal.com.

'Ik zal vast wel op een lijst staan, maar vast ook bij meerdere clubs', zegt Everse over de interesse van ADO. 'Iedereen kent me als trainer. Maar als je het bij Heerenveen goed doet, ben je ineens een betere trainer. Raar, maar zo werkt het. Het is wel een voordeel dat het bevestigd is bij Heerenveen. Daarom is het een mooie tijd geweest en heb ik het seizoen goed kunnen afsluiten.'

De Telegraaf meldde deze week dat Everse een onderhoud heeft gehad met ADO. De coach, die dat gesprek ontkende, sluit de nummer vijftien van de Eredivisie niet uit. 'Of ik bij ADO pas? Ik denk dat ik bij elke club pas, want ik pas me makkelijk aan. Bij Sparta was er veel gezeur en heb ik het niet gered, net als veel andere trainers. Je moet gewoon het geluk hebben om op het juiste moment bij een club binnen te komen. Bij Sparta was dat niet het geval.'

Mocht er geen club komen dan keert Everse terug naar RVVH. De wens voor Everse is om komend seizoen in de Eredivisie te werken is in elk geval wel aanwezig. 'Ik ben nu dertig jaar voetbaltrainer en voor elke trainer is het de wens om bij één van de achttien Eredivisieclubs te werken.'

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
7/01
RKC Waalwijk
16:30
SC Heerenveen
za
14/01
SC Heerenveen
18:45
AZ
zo
22/01
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
wo
25/01
Fortuna Sittard
20:00
SC Heerenveen
za
28/01
SC Heerenveen
20:00
Vitesse
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 14 15 27
6 Sparta Rotterdam 14 9 24
7 FC Utrecht 14 2 24
8 SC Heerenveen 14 3 23
9 NEC 14 3 17
10 RKC Waalwijk 14 -3 17
11 Go Ahead Eagles 14 -3 15
Bekijk de hele stand