Espejord weer verhuurd: ''Hopen dat hij met wedstrijdritme terugkeert''

Runar Espejord werd in september voor een halfjaar verhuurd aan Tromsø. SC Heerenveen en Tromsø hebben echter een overeenstemming bereikt waarbij Espejord ook de rest van het seizoen verhuurd wordt aan de Noorse club.

"Runar is aan het begin van dit seizoen weer naar Tromsø gegaan om in een vertrouwde omgeving wedstrijdritme op te doen. Helaas is dat door omstandigheden (een hamstringblessure, red.) in deze eerste periode niet gelukt'', zo begint technisch manager Gerry Hamstra op de officiële clubsite.

"Het doel is om dat het komende half jaar wel voor elkaar te krijgen. We hopen dat we Runar deze zomer weer met wedstrijdritme in Friesland mogen verwelkomen," verklaart Hamstra de nieuwe huurdeal.

Espejord maakte afgelopen halfjaar meteen indruk bij Tromsø door in zijn eerste vier wedstrijden drie keer te scoren. Daarna werd de aanvaller een maand lang geteisterd door een blessure, maar toen hij weer fit was begon hij direct weer in de basis. Ook toen was de Noor weer trefzeker.

???? ???????????????????????? ????????????????????!

???????????? ???????????????????????????????? van Runar Espejord bij @TromsoIL wordt met een ???????????????????????????????? verlengd.#scHeerenveen https://t.co/B6Lp1CqqHK

— sc Heerenveen (@scHeerenveen) January 9, 2021

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand