'Espejord maakt overstap van SC Heerenveen naar Noorse koploper'

Runar Espejord vertrekt hoogstwaarschijnlijk naar Bodø/Glimt. De 25-jarige spits keert niet terug naar zijn oude club Tromsø IL, dat hem tot de winterstop huurde.

Dat meldt het Noorse Adressa . Espejord werd na een onsuccesvol half jaar bij SC Heerenveen, verhuurd aan Tromsø IL. In de winterstop eindigde de verhuurperiode, maar Espejord keert niet terug bij de club uit Friesland. Volgens Voetbal International is 'een akkoord tussen SC Heerenveen en Bodø in de maak'. Bij SC Heerenveen viel de spits een aantal keren in, maar maakte geen indruk. Hij scoorde geen enkel doelpunt. In Noorwegen wist de spits vorig seizoen in zeventien wedstrijden ook geen doelpunt te scoren. Wel kwam de Noor daar tot vijf assists.

Volgens @adresseavisen is Runar Espejord eruit en verkiest hij Bodø/Glimt definitief boven zijn oude club Tromsø IL. Een gevoelige overstap, want beide clubs komen uit het noorden van Noorwegen en zijn grote rivalen van elkaar. #scHeerenveen 🔵⚪️❤️ https://t.co/KHUytHRT6q — Marcel Koppers (@marcelkoppers) January 11, 2022

Lees meer: