'Er is een goede kans dat hij een topspeler wordt in de komende tien jaar''

Hoewel Nicolai Naess officieel nog niets weet van de interesse van Heerenveen, laat hij wel alvast weten open te staan voor een overstap. "Ik wil het proberen in het buitenland," vertelt de verdediger aan het Noorse Budstikka. Dat is denk ik de droom van alle spelers hier."

Over de vermeende interesse van Heerenveen weet hij niet meer dan wat in de media is verschenen. "Ik heb er niet veel over gehoord. Er is verder niet veel te zeggen, ik weet niet wat Stabaek heeft gehoord," zegt Naess, die niet ontkent dat hij een buitenlands avontuur wel ziet zitten. "Het is een droom, maar op dit moment weet ik niet veel. Ik heb nog een contract bij Stabaek en daar houd ik me aan."

Voor Naess is het niet noodzakelijk om nu al een overstap te maken nar het buitenaldn. "Het gaat allemaal om timing. Ik vind dat ik een goed seizoen had afgelopen jaar. Als er clubs zijn die dat ook gemerkt hebben, is dat zeker vleiend. Het is altijd leuk om te horen dat er interesse is, maar op dit moment weet ik er niet veel van."

Stabaek-trainer Billy McKinlay, die onder meer al Yassine El Ghanassy zag vertrekken, hoopt niet dat zijn verdediger de club gaat verlaten. "Hij is een erg goede speler die bovendien nog in ontwikkeling is. Er is een goede kans dat hij een topspeler wordt in de komende tien jaar. Ik wil hem niet verliezen en hoop dat hij hier blijft. Dat is mijn uitgangspunt," aldus McKinlay.

Foto: Stabaek IF

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
FC Twente
21:00
SC Heerenveen
za
7/10
SC Heerenveen
16:30
NEC
za
21/10
AZ
21:00
SC Heerenveen
za
28/10
SC Heerenveen
18:45
Heracles Almelo
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
9 NEC 6 0 7
10 Heracles Almelo 5 -2 7
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 4 1 5
15 Vitesse 5 -6 3
Bekijk de hele stand