Elyounoussi: 'Velen zouden in mijn situatie zijn gestopt'

In Heerenveen zijn we hem al bijna weer vergeten, maar Tarik Elyounoussi is in Noorwegen inmiddels uitgegroeid tot een van de beste spelers van Rosenborg én het nationale elftal. De 24-jarige aanvaller wijt zijn slechte periode onder andere aan de toenmalige bestuurders van Heerenveen, zo laat hij weten in het Noorse Dagbladet.

'Ik ken veel mensen die in mijn situatie mentaal zouden zijn gebroken en uit het voetbal zouden zijn verdwenen,' zegt Elyounoussi. 'Maar ik ben enorm gemotiveerd door revanche. Ik ben boos over de manier waarop het in Heerenveen is gegaan. Het was echt een goede kans voor mij. Het was een fantastische club.'

'Het enige probleem was het gebrek aan speeltijd en trainerswisselingen - Ik had in vier verschillende trainers in twee jaar,' reageert Elyounoussi. 'Sindsdien ben ik enorm gemotiveerd geweest om terug te keren op het hoogste niveau. Daarvoor ben ik teruggegaan naar Frederikstad en nu in Rosenborg. Als ik de kans krijg wil ik weer naar het buitenland.'

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand