Elyounoussi: 'Strijd in Friesland nog niet opgegeven'

Tarik Elyounoussi komt momenteel uit voor Lillestrom. Heerenveen verhuurde zijn aanvaller in de winterstop voor een half jaar aan de Noorse club. Elyounoussi zegt tegenover het Noorse Nettavisen blij te zijn met de gemaakte stap. 'Niet iedereen was het eens met de keuze om naar Lillestrom te gaan, ik ben ongelooflijk blij dat ik daar niet naar geluisterd heb,' aldus de Noor.

'Ik word elke dag beter. Bovendien ga ik erg goed met de spelersgroep en mijn coach om.' Dit verklaart vermoedelijk ook de vierde positie op de ranglijst voor Lillestrom. In Friesland ging het een stuk minder, hij wijt dat aan een gebrek aan vertrouwen en speelminuten. 'Bij Lillestrom krijg ik wel vertrouwen. Ik was zelfs bijna vergeten hoe het voelt om voor veel mensen te voetballen.'

Toch wil Elyounoussi weer bij Heerenveen terugkeren. 'Het is goed voor mij om de tweede kans in Nederland te pakken. Heerenveen krijgt een nieuwe trainer, ik vind het belangrijk om met een schone lei te beginnen. Ik heb mijn strijd daar nog niet opgegeven. Door het plezier en het goede spel hier, heb ik goede hoop dat het in Friesland goed gaat komen.'

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Agenda
do
1/06
SC Heerenveen
18:45
FC Twente
zo
4/06
FC Twente
14:30
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
11 Go Ahead Eagles 34 -10 40
Bekijk de hele stand