Elyounoussi sluit af met sensationele ontsnapping

Tarik Elyounoussi zal zijn laatste (?) wedstrijd voor Lillestrom SK nog lang heugen. Zondag speelde de 22-jarige Noor de uitwedstrijd Molde FK en leek daarbij te gaan afsluiten met een 3-0 nederlaag. Ware het niet dat Lillestrom in blessuretijd liefst driemaal wist te scoren en zo alsnog een punt meenam naar huis. Elyounoussi zorgde voor de 3-2.

De tijdelijke terugkeer van Elyounoussi heeft hem geen windeieren gelegd. En eerlijk gezegd zou hij het niet erg vinden om nog langer te blijven, zo verklaart hij tegenover Aftenposten: 'Ik ben hier heel gelukkig en geniet enorm. Voor mijzelf denk ik dat het heel goed is gegaan. Ik heb weer vreugde en vertrouwen. Het was in het begin lastig maar het is beter en beter gegaan bij iedere wedstrijd die ik speelde.'

Technisch directeur van Lillestrom, Torgeir Bjarmann, hoopt nog steeds dat hij ook over Elyounoussi kan beschikken in juli.  'We zouden hem hier - als dat mogelijk is - ook in juli en eventueel langer willen houden. Zo lang mogelijk. Maar we gaan in principe zonder Tarik verder. Ik kan begrijpen dat ze hem terug willen want ze krijgen een betere speler terug.'

'Ik heb nog geen idee wat er gaat gebeuren,' zegt de hoofdrolspeler zelf. 'Maar ik ga ervan uit dat dit mijn laatste wedstrijd voor LSK was. Ik ga er nog even goed van genieten.'

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
8 SC Heerenveen 33 -8 43
9 RKC Waalwijk 33 -10 41
10 Go Ahead Eagles 33 -8 40
11 NEC 33 -3 38
Bekijk de hele stand