El Ahmadi lovend over Heerenveen-speler: "Hij blijft maar gaan"

Karim El Ahmadi namens ESPN
Karim El Ahmadi namens ESPN Foto: © Pro Shots

Karim El Ahmadi heeft zoals altijd het voetbalweekend op de voet gevolgd. Wat hem opviel waren enkele bijzondere beslissingen van scheidsrechters, dat laat hij weten tegenover ESPN.

El Ahmadi noemt enkele voorbeelden op, waaronder een moment uit het duel SC Heerenveen - Feyenoord. "Die goal van Geertruida, wat was daar mis mee? Ik snap er niks van en ik vind het eerlijk gezegd ook gewoon een rare regel. Er worden voor mijn gevoel elke week nieuwe regels gemaakt en dat maakt het alleen maar ingewikkelder."

Bij wijze van uitzondering kiest El Ahmadi niet één, maar twee spelers van de week. "Ik kan deze week echt niet kiezen. Ze hebben ook allebei twee goals gemaakt en allebei een heel goede wedstrijd gespeeld, dus ik kies zowel voor Verschueren van Sparta, als voor Köhlert van Heerenveen. Köhlert maakte ook twee hele mooie goals dit weekend. Hij is een speler die maar blijft gaan, hij moest er uiteindelijk zelfs met kramp af. Hij sprint, vliegt en tackelt de hele wedstrijd lang en maakte het Feyenoord echt lastig."

Lees meer:
0 reacties