Dumfries dreigt op bank te belanden: "Weten dat ze gaan spelen"

Denzel Dumfries
Denzel Dumfries Foto: © Pro Shots

De puzzelstukjes vallen langzaam op zijn plek bij het Nederlands Elftal en Ronald Koeman kan bijna gaan afreizen naar EK om een gooi te doen naar de titel.

Voetbal International begint met het schrijven over de spil van het team, Frenkie de Jong. "Wie weet dan zelfs met Frenkie de Jong in een prominentere rol dan alleen als de vrije man in het positie- en partijspel. De beoogde regisseur van Oranje zal uiteindelijk toch in de duels moeten durven komen, wil hij kunnen invallen tegen Polen', zo meldt VI

Een paar zekerheidjes zijn er volgens het medium. "Slechts een paar spelers weten dat ze gaan spelen, zoals Bart Verbruggen, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Lutsharel Geertruida en Depay. Anderen voelen het, Cody Gakpo, Tijjani Reijnders, Jeremie Frimpong en de rest moet zijn best doen om de bondscoach op andere gedachtes te brengen en anders is het even slikken, zelfs voor spelers die een vaste plek gewend zijn."

Onder meer Denzel Dumfries dreigt dus op de bank te belanden nu Frimpong en vooral Geertruida er goed opstaan in Oranje.

Lees meer:
0 reacties