Duidelijke boodschap aan SC Heerenveen: "Niet in belang van NAC"

Thoma Haye met de bal aan de voet tegen FC Eindhoven
Thoma Haye met de bal aan de voet tegen FC Eindhoven Foto: © Pro Shots

NAC Breda heeft via het hoogste bestuursorgaan van de club een duidelijke boodschap afgegeven aan SC Heerenveen, dat zich graag wil versterken met Thom Haye. Als de Friezen zich niet conformeert aan NAC, blijft de situatie onveranderd.

Edwin van Baal, voorzitter van de raad van commissarissen, laat weten dat er donderdagochtend een goed gesprek is geweest met Haye. "Thom heeft uitgelegd waarom hij en hoe hij een volgende stap in zijn carrière wil maken. Wij begrijpen dat", zegt Van Baal in gesprek met BN DeStem.

"Van de andere kant is een vertrek van Thom nu niet in het belang van NAC", vervolgt hij. "Niet op sportief vlak. Niet vanuit financieel perspectief. En ook niet de wens van de supporters." NAC zal daarom geen concessies doen aan de vraagprijs. "Thom en zijn management zullen zich daarop beraden. Met respect naar elkaar hebben we afgesproken geen verdere mededelingen te zullen doen", aldus Van Baal.

Weet SC Heerenveen te winnen tegen hekkensluiter PEC Zwolle? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 1.94 bij een zege van SC Heerenveen! Registreer je hier en verdubbel bijna je inzet! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo 22 mei 2022, 14:30
Eredivisie
AZ -
-
SC Heerenveen -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 Vitesse 34 -9 51
7 FC Utrecht 34 5 47
8 SC Heerenveen 34 -13 41
9 SC Cambuur 34 -17 39
10 RKC Waalwijk 34 -11 38
Bekijk de hele stand