Driouech spotte jeugdidool in beachclub: "Direct op af gestapt"

Couhaib Driouech
Couhaib Driouech Foto: © Pro Shots

Couhaib Driouech spotte Ronaldinho afgelopen zomer in een beachclub in Dubai. De voormalig speler van SC Heerenveen heeft drie helden die hij ooit wil ontmoeten: Ronaldinho, Messi en Cristiano Ronaldo.

"Ik was op vakantie en op een gegeven moment zie ik Ronaldinho de beachclub binnen wandelen. Ik stapte direct op hem af, maar hij was een beetje druk dus vroeg of ik later terug kon komen. Uiteindelijk heb ik een foto met hem genomen en wat gepraat voor zover het kon", opent Driouech bij Life After Football.

Driouech hoopte op wat magische woorden van de voetballer. "Ik probeerde uit te leggen dat ik zelf ook een voetballer was, maar dat ging moeizaam want zijn Engels is niet zo goed. Hij heeft me dus geen advies kunnen geven, maar ik heb natuurlijk wel al heel veel beelden van hem gezien als voetballer."

"Ik heb altijd tegen mijn zus gezegd dat er maar drie mensen zijn met wie ik een foto zou willen", vervolgt de vleugelaanvaller. "Dat zijn Ronaldinho, Cristiano Ronaldo en Lionel Messi. Als ik van één elftal van vroeger onderdeel had willen zijn, dan is dat wel het FC Barcelona onder Pep Guardiola. Die wonnen alles wat er te winnen viel. Dat team als geheel was out of this world."

Driouech weet dat de Olympische spelen in Parijs eraan komen. "Op dit moment is dat een van mijn grootste dromen. De Afrika Cup-overwinning smaakt naar meer. Ik doe er alleaan om geselecteerd te worden. We hebben een goed team en kunnen het iedereen lastig maken."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
31/08
SC Heerenveen
20:00
NAC Breda
za
14/09
AZ
21:00
SC Heerenveen
zo
22/09
SC Heerenveen
12:15
FC Groningen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 NEC 0 0 0
13 PEC Zwolle 0 0 0
14 PSV 0 0 0
15 RKC Waalwijk 0 0 0
16 SC Heerenveen 0 0 0
17 Sparta Rotterdam 0 0 0
18 Willem II 0 0 0
Bekijk de hele stand