Driouech over weerzien SC Heerenveen: "Weet niet of ik ga juichen"

Couhaib Driouech maakt furore bij Excelsior en droomt zelfs al van de overstap naar een grotere club. Hij speelt met de Kralingers op vrijdagavond tegen SC Heerenveen. Juichen bij een goal? Hij weet het nog niet.

Na vijf wedstrijden in het eerste was Driouech bij SC Heerenveen al snel terug bij af. "Ik werd in de winterstop naar de Onder21 verplaatst. Zij speelden een keer in de twee weken wedstrijden. Daar doe je het niet voor. Dat liet ik ook weten aan de club. Toen lieten ze me in de zomer ook gaan", vertelt Driouech bij SC Heerenveen.

Nu zit hij al een aantal jaar bij Excelsior. "Ik vind dat het een stapje hoger kan. Ik heb hoge verwachtingen van mezelf. Ik hoop dat ik veel goals kan maken, assists kan geven, belangrijk kan zijn voor het team en vanuit daar een mooie stap kan maken."

Tegen SC Heerenveen scoren? Dat wil hij wel. "Ik hoop dat ik belangrijk kan zijn voor het team, maar ik weet nog niet of ik ga juichen. Daar moet ik nog even over nadenken", besluit de dribbelaar lachend.

Lees meer:
0 reacties