Driouech loopt transfer mis: "PSV was er helemaal klaar mee"

Couhaib Driouech tegen PSV
Couhaib Driouech tegen PSV Foto: © Pro Shots

PSV leek zich te gaan versterken met Couhaib Driouech, maar de Eindhovenaren hebben de stekker uit de onderhandelingen getrokken. De reden dat de transfer is geklapt zijn aanvullende eisen van Excelsior. SC Heerenveen zou iets meer dan een miljoen euro ontvangen bij een transfer, maar dat bedrag lopen de Friezen nu ook mis.

"Deze jongen is al in Eindhoven, met zijn zaakwaarnemer", vertelt PSV-watcher Marco Timmer in een video-item van Voetbal International. "Maar er kwamen toch weer aanvullende eisen van Excelsior bij, was PSV er helemaal klaar mee en hebben ze de stekker eruit getrokken. PSV heeft gedacht: 'Tot hier en niet verder. We laten ons niet langer piepelen."

"We hebben lang genoeg deze soap in stand gehouden, we hebben een mooi bod gedaan en hadden die jongen graag vastgelegd, maar als jullie je zo blijven opstellen, dan is het voor ons klaar", verplaatst de PSV-watcher zich verder in de Eindhovense club. "PSV heeft gecommuniceerd dat de transferwindow erop zit, dus géén Driouech."

"Excelsior wilde die extra vervanger hebben en PSV wilde niet langer wachten. Nu lijkt het dus dat het alsnog helemaal geklapt is. Ik denk dat de zaakwaarnemer een flinke blik in de spiegel mag werpen, want als je het zo laat ontsporen en op Instagram grappig loopt te doen, dan snap ik wel dat de clubs zeggen van: 'de groeten!", aldus Timmer.

Lees meer:
0 reacties