Driouech dankt SC Heerenveen: "Dat was in begin niet makkelijk"

Couhaib Driouech namens Excelsior tegen RKC
Couhaib Driouech namens Excelsior tegen RKC Foto: © NESimages

Couhaib Driouech weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Zijn verleden ligt echter bij SC Heerenveen, de club die de jongen die opgroeide in IJmuiden opleidde.

"Ik heb hier een hele fijne jeugd gehad. Ik was altijd buiten te vinden met mijn vrienden, maar heb ook wel wat uurtjes doorgebracht op de Playstation 2 met mijn neefje. We speelden graag Avatar of GTA San Andreas", opent de 'gamer' Driouech bij Life After Football Magazine.

Daarna volgde de periode in Heerenveen: een heel eind van IJmuiden. "In het begin was dit niet makkelijk natuurlijk, maar op een gegeven moment wen je eraan. Ik heb een hele leuke tijd gehad in Heerenveen en kijk er met een glimlach op terug. Ik ben jong volwassen geworden."

Bij Excelsior beland woonde hij eerst in Rotterdam. Daarna ging hij toch weer terug naar zijn ouders. "Ik vind thuiswonen toch wat fijner. Daarnaast rijd ik ook altijd met drie andere jongens van Excelsior op en neer, dus dat is makkelijk. Maar het is tijdelijk, want ik weet dat er aankomende wellicht iets gaat gebeuren waardoor ik moet verhuizen", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties